Het enige echte GRATIS E-Boek:

3 Gouden Tips OM Binnen no time van uitvallen aan de lijn naar ontspannen wandelen te gaan!

Download het E-Boek '3 gouden tips om binnen no time van uitvallen aan de lijn naar ontspannen wandelen te gaan!'

Vul je naam en e-mail adres in en dan...gaat het gebeuren. Jij weet wát de eerste stap richting minder uitvallen en meer chill wandelen is. En de tweede.. En dat maakt jou al dichter bij ontspannen wandelen dan 90% van de eigenaren met uitvallende honden. GO YOU!

Herken je dit….?

En wil je dit….?

De eerste stap in de richting van wat je wél wilt is dit E-Boek!

Je krijgt handvaten, uitleg en tools vanuit mijn expertise, kennis en ervaring als MSc, Gediplomeerd Hondengedragstherapeut, reactiviteitsspecialist én baasje van (ex-) reactieve honden. Waarvan je zeker kunt weten dat het én werkt én voor JOU werkt én zorgvuldig en uitvoerig getest is. Dus waar wacht je nog op?!

Na het lezen van dit E-Boek.....

DJ, MSc, Hondengedragstherapeut voor Reactieve Honden aan de lijn

Ziggy is mijn eerste eigen hond. Ik kocht hem van Marktplaats toen ik 19 was. Een week later had ik spijt. Hij blafte naar álles dat los en vast zat. Vooral andere honden, mensen, fietsers en plotselinge geluiden blafte hij hard naar. Kapot ongelukkig werd ik ervan. Ik had immers een hond gedaan om gezellig samen door de stad te slenteren en veel te wandelen.

Tips van vrienden, trainers en gedragstherapeuten mochten niet baten. Maar ik móest en zou hem helpen. En zo groeide ik uiteindelijk uit tot gediplomeerd hondengedragstherapeut én reactiviteitsspecialist.

Ziggy is nog steeds zijn felle, drammerige, wantrouwige zelf. MAAR hij negeert mensen, honden, gekke geluiden. Die boeien hem niet meer. Dat doet hij (meestal) geheel zelfstandig. Hij loopt gewoon ontspannen door. En ik? Kan mijn geluk niet op. Samen door de stad slenteren, wegdromend…

Scroll naar boven