Algemene voorwaarden

BarksBehaviour algemene voorwaarden

afspraak maken

– Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW
– Volledige betaling moet voldaan zijn bij het maken van een afspraak, mits termijnen zijn afgesproken.
– Als je de ‘Afspraak maken’ pagina verlaat en later terugkomt, zal je plaats niet gereserveerd worden. We zijn niet verantwoordelijk voor het feit dat plekken in de tussentijd opgevuld kunnen worden.
– Reiskosten zijn 0,34p/km cent heen en terug van BarksBehaviour (Leeuwarden)
– Parkeerkosten zijn niet inclusief en moeten vóór face-to-face sessies voldaan worden. Deze variëren afhankelijk van beschikbare parkeerplaatsen in jouw omgeving.
– Wanneer je een afspraak maakt voor een consult videobellen, kun je bij boeking de tijd & datum van de eerste afspraak kiezen. Na de boeking kun je inloggen en de rest van de afspraken (indien van toepassing) invullen op een tijd & dag die jou goed uitkomt.
– Na het maken van een afspraak ontvang je een email met de bevestiging van je aankoop
– Het is de verantwoordelijkheid van de klant om op tijd te komen, op de juiste datum te verschijnen en op de juiste plaats te verschijnen voor Face-To-Face & online afspraken.
– Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat elektronisch apparaten opgeladen en werkend zijn voordat een online sessie begint.

Het consult

– Arriveer ten minste 5 minuten eerder dan de sessie begint

– Zorg ervoor dat je begrijpt hoe videochats werken voor een online sessie als je daar nog niet van op de hoogte bent. Wij zijn niet verantwoordelijk voor technische problemen aan de kant van de klant.
– Zorg ervoor dat je ruimte hebt opgezet om je elektrische apparaat neer te zetten zodat ik zowel jou als je hond kan zien tijdens online lessen. Neem contact met ons op als je het niet zeker weet.
– Je erkent dat je weet hoe laat, wanneer en waar je training plaatsvindt als je een consult hebt geboekt.
– Zorg ervoor dat je goed voorbereid en klaar bent voor de start, dus genoeg beloningen en speeltjes, zo nodig een riem en een plek van ten minste 9m2 met zo weinig mogelijk prikkels en afleiding.

annuleren

– Als je niet in staat bent een consult bij te wonen, annuleer deze dan 48 uur van tevoren om in aanmerking te kunnen komen voor terugbetaling of opnieuw inplannen van de afspraak. Je kunt afspraken annuleren in je account
– Als je niet 48 uur van tevoren je afspraak annuleert, zal je consult gezien worden als een gemist consult.
– Als je je afspraak 48 uur voordat deze plaatsvindt annuleert, kun je een nieuwe datum & tijd kiezen.
– Na de start van het 1e consult van pakketten kan niet worden geannuleerd of terugbetaald, alleen opnieuw ingepland.
– Gemiste consulten kunnen niet opnieuw worden ingepland of terugbetaald.
– Alternatieve data of terugbetaling is niet mogelijk als er niet voldaan wordt aan de algemene voorwaarden.
– Als een consult moet worden afgezegd vanwege het weer of opgelegde maatregelen door de overheid, zal deze opnieuw worden ingepland.
– Als de gedragstherapeut niet beschikbaar blijkt op de dag & tijd van het consult vanwege omstandigheden, zal deze opnieuw worden ingepland of terugbetaald.

Communicatie

– Als je gekozen hebt voor een pakket met volledige online support, zul je een apart emailadres ontvangen dat alleen bedoeld is voor de volledige online support gedurende jouw pakket. de voorwaarden van de volledige online support zullen alleen van toepassing zijn als je dit specifieke emailadres gebruikt. Deze zal tijdens het eerste consult verstrekt worden.
– Als je volledige online support hebt, kun je me wanneer dan ook mailen met al je vragen. Ik zal je vraag binnen 2 werkdagen beantwoorden.
– BarksBehaviour prefereert email als communicatiemiddel.
– Handtekeningen zijn niet nodig bij het starten van een contract, verbaal, geschreven of andere vormen van communicatie zijn bindend

Resultaat

– BarksBehaviour is niet verantwoordelijk voor de uitkomsten van de therapie. Het is de verantwoordelijkheid van de klant zich in te zetten voor het trainingsprogramma, consequent te trainen en gebruik te maken van gegeven advies. Wanneer klant dit niet doet, kan dit resulteren in het niet behalen van gestelde doelen.
– Succes wordt behaald door hard te werken, je committeren aan je doel en doorzettingsvermogen te tonen. Wij zullen je voorzien van de best mogelijke coaching en vragen je hier gebruik van te maken!

Covid-19

– Bijna al onze diensten zijn online beschikbaar We adviseren je lessen zoveel mogelijk online te volgen om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.
– Wij zullen bij face-to-face sessies geen handen schudden en ten alle tijde 1,5m afstand houden
– Als gedragstherapeut of klant symptomen van Covid-19 vertoont, zullen sessies opnieuw worden ingepland of verschoven worden naar een online platform.
– Maskers zijn optioneel

Scroll naar boven