Geslaagd! Maar...

Dit is niet het enige dat je krijgt! Alléén in de komende 30 minuten kun je je namelijk aanmelden voor mijn eenmalige aanbod ‘Snap je Hond’ met €175,- Euro korting (wow!). In plaats van €200,- Betaal je slechts €25,-. Dit aanbod komt nergens anders terug op de website en goedkoper dan dit ga je het niet vinden. Dit is een ‘’offer you can’t refuse!’’

In het E-boek kom je erachter wat jij in je dagelijks leven simpel en hassle-free kan aanpassen en welke skills jouw hond nodig heeft om niet meer uit te vallen aan de lijn. Je krijgt het E-boek toegestuurd middels een mailtje in je inbox.

Maar ik wil je graag een extra aanbod doen, waar je heel graag ja tegen wil zeggen..

Want zeg nou eens eerlijk…van alleen maar gratis e-boeken lezen en webinars e.d. volgen ga je geen échte stappen zetten naar je droomleven met je hond

Wil jij wél echt van uitvallen aan de lijn naar ontspannen wandelen? De vrijheid hebben om te wandelen waar en wanneer je wilt? Met een ontspannen hoofd en hond over straat? En met een glimlach andere honden passeren?

Laat mij je dan helpen!

Het is namelijk helemaal niet zo ingewikkeld als je denkt. Je hebt alleen een zetje in de goede richting nodig.

Om die reden heb ik alleen de komende 30 minuten een speciale aanbieding voor je. De komende 30 minuten geef ik je namelijk de kans om in te stappen in mijn 1-op-1 Persoonlijke Feedback ‘Snap je Hond’ met maar liefst €175,- korting!

Dit is een EENMALIG aanbod.

Deze Persoonlijke Feedback kun je niet los aanschaffen en je komt het verder ook niet meer tegen op de website. Het is dus een eenmalig aanbod, voor een ongelooflijk scherpe prijs. Want in plaats van €200,- betaal je de komende 30 minuten slechts €25,- incl BTW!.

Dit eenmalige aanbod verloopt over....

  • 00Minuten
  • 00Seconden

Wat als je...

Precies weet of jouw hond zijn reactiviteit gewoon ongehoorzaamheid is óf een gedragsprobleem is en wat de prognose daarvan is

Precies weet hoe je kunt voorkomen dat je hond uitvalt ? En ook nog eens weet wat je kunt doen zodra je hond uitvalt dat wél werkt, op de korte- en lange termijn!

100% zeker weet waarom je hond uitvalt en wat jij doet goed is, waardoor die judgy blikken van anderen je geen zak meer kunnen schelen

Precies weet wat je kunt doen vóór je wandeling om uitvallen tíjdens de wandeling een zetje te geven richting ontspanning?

….Dan maak je direct een vliegende start richting ontspannen wandelen en honden negeren!

Wat als

Volg je onderbuik gevoel

En denk je nu bij jezelf: ‘’Mhh…Ik probeer het eerst zelf nog wel even’’? Blijf je dan niet eigenlijk op hetzelfde punt staan als waar je nu staat?

Je bent nu op een punt aangekomen waar je twee kanten op kunt gaan. Je kunt kiezen voor de bekende en veilige weg die resulteert in dat je alles zelf blijft ‘uitvogelen.’ Waarbij je veel tijd kwijt raakt aan uitzoeken hoe je van dat uitvallen aan de lijn van je hond af komt en weer ontspannen kunt wandelen….Of je kiest voor de weg die ervoor zorgt dat je per direct de handvaten krijgt aangereikt waarmee je je eerste stappen kunt zetten om weer zorgeloos en ontspannen andere honden te passeren.

En het allermooiste…je investeert de komende 30 minuten geen €200,- maar slechts €25!

In ‘Snap Je Hond’ gaan we aan de slag met de volgende 4 onderwerpen:

Type Gedragsprobleem bepalen

Je weet precies wát je hond zijn probleem is (agressie of niet?) en óf je hond wel een gedragsprobleem heeft (ongehoorzaam of gedragsprobleem?). Zodat je weet wát de vervolgstappen zijn en hoe je van het uitvallen af komt.

Je hond perfect lezen

Je weet precies wát het gedrag van je hond betekent als hij uitvalt, zodat je met de volle 100% achter jouw interpretatie van zijn gedrag staat.

EHBuitvallen

Ook leer je wat je direct kunt doen terwijl je hond uitvalt. Niets staat een ontspannen wandeling in de weg!

Voorkomen is beter dan genezen

Tijd om aan de slag te gaan met een helpende voor-je-wandeling routine. Leer je hond chill de deur uit te gaan en hij kan al die triggers buiten makkelijk aan!

Dit aanbod verloopt over:

  • 00Minuten
  • 00Seconden

Wat anderen erover zeggen...

We hebben al twee keer prettig met hem kunnen wandelen en qua blaffen merken we nu al verschil in heftigheid.

Scheelt zoveel onrust per dag....dat is echt ongekend!

Het gaat zo goed, los en aangelijnd! We hebben zelfs op een terrasje gezeten al!

Ze blafte eerst niet, toen twee tellen kort, maar daarna ook stil en kon ik gewoon een praatje maken. Moest ik ff melden hoor :D.

Hmmmm

Ja maar..

Voor iedereen met een hond die uitvalt aan de lijn naar honden, mensen en/of vanalles. Of je nu jong of oud bent en of je hond nu jong of oud is. Iedereen is welkom en iedereen heeft er baat bij!

Direct. Zodra jij er klaar voor bent, stuur je me een appje of een mailtje en dan krijg je binnen 5 werkdagen je 1-op-1 persoonlijke feedback inclusief de 4 besproken onderwerpen.

Dat is helemaal aan jou. Je kunt er 15 minuten over doen, maar je kunt er ook een uur aan besteden.

Nadat de betaling is voldaan, wordt je doorgestuurd naar een pagina met alle informatie die je nodig hebt om direct de persoonlijke feedback van mij te ontvangen en direct te beginnen met de eerste stappen richting ontspannen wandelen!

In het kort: je stuurt mij een filmpje van je hond die uitvalt van max. 5 minuten (via whatsapp, mail, wat jij fijn vindt) en ik leg je uit wat er gebeurt (meer dan je denkt), wat je daar direct aan kunt veranderen en hoe je kunt zien wat er van binnen bij je hond gebeurt en hoe je dat uitvallen kunt gaan veranderen naar honden en/of van alles als non-issue te zien en lekker ontspannen door te lopen.

Dat doe ik dmv een spraakbericht die ik persoonlijk voor je inspreek.

Scroll naar boven